Dankbaar

We zijn dankbaar voor nieuwe mensen bij ons koor! De afgelopen twee weken zijn er maar liefst 7 nieuwe mensen bij ons komen kijken en er zijn er al 2 lid geworden. En als je nog niet weet of je lid wilt worden, je bent van harte welkom om nog een paar keer te komen kijken/ meedoen. Volgende week (30 januari) kun je kijken naar onze generale repetitie met band. Trek dan wel wat warms aan want het is kkkkoud in de kerkzaal! Zondag 5 februari zingen we om 18:30 uur in de jeugddienst van Hervormde Gemeente Elim ’t Harde, welkom om ook daar te komen kijken. Groetjes!

We staan in de krant!

We staan met en bericht in de Swollenaer van 11 januari! 🙂 Hopelijk komen er mensen op onze open avond van 16 januari kijken en meezingen bij ons! 

Open repetitie

Testimony = Zingend getuigen!

Maar ook: gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten, naar elkaar omzien, geloof delen.
Hou je van zingen en ben je op zoek naar een leuk gospelkoor, dan ben je op 16 januari van harte welkom om een avond te ervaren hoe het is om met ons mee te zingen.
Wij repeteren elke maandagavond (schoolvakanties uitgezonderd) vanaf 19.45 – 21.45 uur in de Verrijzeniskerk in Zwolle. Van harte welkom!

Meer info:

PS: kun je deze avond niet, maar ben je wel geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs op een van de andere repetitieavonden!

Foto’s Gospel Impuls ontvangen

Wat leuk, we hebben foto’s van fotograaf Matthijs ontvangen van Gospel Impuls Apeldoorn (5 november). Ik deel er hier ook graag een paar!

Speculaas is binnen!

Yes, de speculaasbestelling is geleverd! De koorleden halen hun bestellingen de komende dagen op van het centrale punt en gaan het verspreiden. Dus heb je wat besteld: bedankt en je kunt de komende tijd gaan genieten van het lekkers! 🙂

Gospel Impuls Apeldoorn

Afgelopen zaterdag hebben we een fijn optreden gegeven op het gospel festival van de KCZB in Apeldoorn. Wij waren als eerste aan de beurt in het avondprogramma en kwamen al zingend oplopen met het lied ‘Siyahamba’. Koorlid Jos S. heeft ons gedirigeerd omdat Jenneke afgelopen week (4 weken te vroeg!) bevallen is van een zoon. Gelukkig lijkt het allemaal goed te gaan en mogen ze binnenkort naar huis vanuit het ziekenhuis.

Applaus ook voor onze band (met inval-bassist Matthijs) en hun enthousiasme!

 

Speculaas verkoop gestart

Vanaf nu kun je t/m 15 november speculaaslekkers bestellen bij 1 van de koorleden. Je smikkelt zelf van lekkere producten en helpt onze kas aanvullen. Al jaren is deze actie bij ons een groot succes! Dit jaar kun je ook via de app een bestelling doen en via Ideal betalen. En nieuw in het assortiment: De speculaaspop XL van 500 gram! 🙂

bit.ly/Speculiz

Stemmers RaboClubSupport bedankt!

Iedereen die op ons gestemd heeft bij de Rabo clubsupport actie: hartelijk dank! Wij zijn erg blij met de bijna 300 euro die het heeft opgeleverd! #RaboClubSupport #bedanktiedereen

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=280830&fbclid=IwAR29CdzTVBs4mM6vmZ1vnsuaR1ISWTTc0kNStn_Vwwvn-ExvPix9hQ4Iss4

Groepsfoto

Afgelopen maandag hebben we een groepsfoto gemaakt in de kerkzaal van onze nieuwe repetitie-locatie. Er missen 2 leden op de foto, dus we doen het vast nog een keertje over. Maar toch leuk om een nieuwe foto te hebben! 🙂

Verandering repetitie locatie miv 12 september!

Vanaf maandag 12 september repeteren we in de Verrijzeniskerk! We verlaten de Noorderkerk maar blijven in de CGK. De Verrijzeniskerk staat aan de Bachlaan in Holtenbroek, vlakbij het winkelcentrum. We beginnen zoals vanouds om 19:45 uur. Van harte welkom op onze nieuwe locatie!