testimony
 
Nieuws

 


Getuigen gezocht!


Testimony betekent getuigen, maar bij ons betekent het ook: gezelligheid, naar elkaar omzien, zingen, geloof delen. Gospelkoor Testimony zoekt mannen en vrouwen die zingend met ons willen getuigen van Gods liefde! Lijkt het je leuk om mee te doen? Iedereen tussen de 18 en 45 jaar die zich hiervoor aangesproken voelt is maandag 11 februari welkom op onze open avond. We gaan samen een nieuw lied instuderen en wij laten een deel van ons repertoire aan jou horen. We beginnen om 19:45 uur in de Noorderkerk, Thorbeckegracht 37 te Zwolle.


De speculaasactie van 2018 heeft ons iets meer dan 1000 euro opgeleverd, heel hartelijk bedankt aan iedereen die daar aan meegeholpen heeft! 
 

Gospelkoor Testimony zoekt leden die zingend willen getuigen van Gods liefde! Zing jij met ons mee? Iedereen tussen de 18 en 45 jaar die zich hiervoor aangesproken voelt is maandag 17 september welkom op onze open avond. We gaan samen een nieuw lied instuderen en wij laten een deel van ons repertoire aan jou horen. We beginnen om 19:45 uur in de Noorderkerk, Thorbeckegracht 37 te Zwolle. Meer info over ons vind je op onze facebookpagina www.facebook.com/gospelkoortestimony


Open Avond op maandag 18 september 2017
Voor iedereen die van zingen houdt en tussen de 18 en 45 jaar is. Van harte welkom!
Zie ook: www.facebook.com/events/1634349679930524/
Maandag 23 januari 2017: open repetitie!

De repetitie is van 19.45u tot 21.45u, met een kwartiertje pauze rond 20.45u. We studeren samen een nieuw lied in en zingen ons huidige repertoire door, zodat je een beeld hebt van de liederen die we zingen. Van harte welkom! Je vindt ons in de Noorderkerk aan de Thorbeckegracht 37 in Zwolle.
Je kan lid worden van Testimony als je tussen de 18 en 45 jaar bent. We hebben plek voor zowel alten, bassen, tenoren en sopranen.

Neem ook eens een kijkje op
www.facebook.com/GospelkoorTestimony/


Speculaasactie!

Net als voorgaande jaren kan je weer heerlijke speculaas, (chocolade) kruidnoten en amandelstaven bij ons bestellen! De opbrengst is voor onze verenigingskas. Help jij ons mee en geniet je straks van al dat lekkers? :)
Gospel Impuls! - zaterdag 8 oktober, Apeldoorn
Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert de KCZB Gospel Impuls in Apeldoorn. Een middag en avond om te leren, inspireren en genieten! Geniet van de optredens van verschillende Jeugd- en Gospelkoren en doe mee aan een zangworkshop van André Bijleveld!

Locatie: De Basis in Apeldoorn, Condorweg 1.
De toegang is gratis, er wordt gecollecteerd voor een vergoeding van de onkosten.

Middagprogramma van 14.15 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Testimony treedt op van 14.20-14.40 uur. Daarna optredens van Jeugdkoor Rise-up, Gospelkoor Spirit en Gospelkoor Rejoice.

Avondprogramma van 18.45 uur tot ongeveer 22.00 uur, incl. pauze.
Optredens van Zanggroep El Shaddai, Gospelgroep The Joysingers, Gospelkoor Spring, Gospelkoor The New Relations, Gospelkoor Next Generation, Gospelkoor The Young Church Singers, Blackgospelkoor Benediction. 

Zangworkshop André Bijleveld: van 16.30 uur tot 17.30 uur geeft André Bijleveld een zangworkshop. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan ook het publiek hieraan deelnemen. De organisatie wil graag van te voren inzicht in het aantal deelnemers. Tot 19 september kan je aan ons doorgeven of je mee wilt doen (info@testimony.nl), dan geven wij dit door aan de KCZB (geen garantie voor deelname). Je kan ook zelf contact opnemen met de KCZB, zie daarvoor de contactgegevens op www.kczb.nl.  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We hebben in 2016/2017 nog ruimte voor optredens! E-mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden: gospelkoortestimony@gmail.com

Nieuwe leden altijd welkom!
Kom gerust eens langs op een van onze repetitieavonden in de Noorderkerk om te kijken of zingen bij Testimony iets voor jou is!
(let op: op de eerste maandag van de maand repeteren wij niet)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Open Repetitie 12 september 2016
Denk je erover om je na de zomervakantie bij een gospelkoor aan te sluiten? Kom dan eens kennismaken met Gospelkoor Testimony. Op maandagavond 12 september 2016 houden we een open repetitie in de Noorderkerk. We repeteren van 19.45 tot 21.45 uur. Van harte welkom!


Open repetitie 18 januari 2016
Op 18 januari houdt Testimony haar tweede open repetitie van dit seizoen.
Van harte welkom!
Kerstoptredens Testimony
Wijziging repetitietijd!
  
Per 1 november 2015 repeteert Testimony van 19.45 uur tot 21.45 uur (ipv 20.00-22.00 uur). Daarnaast vervalt per die datum de repetitie op de eerste maandag van de maand. De locatie, muzikaliteit en gezelligheid blijft hetzelfde, dus van harte welkom om eens mee te kijken op een van onze repetitieavonden in de Noorderkerk!

Speculaasactie 2015! Nu bestellen, straks lekker smullen!!
       

   

Open repetitie - maandag 14 september 2015     

De repetities van Gospelkoor Testimony zijn weer begonnen! Ken je ons nog niet, maar lijkt het je wel leuk om je aan te sluiten bij een koor? Kom dan op maandag 14 september 2015 naar onze open repetitie avond om kennis te maken met onze leden, dirigent en ons repertoire! We hebben plek voor sopranen, alten, bassen en tenoren in de leeftijd van 16- 40 jaar ('richtlijn' om lid te worden). 

Testimony is een enthousiast gospelkoor o.l.v. Wibo Hijink. Een eenheid vormen, omzien naar elkaar, elkaar tot steun zijn en plezier hebben met elkaar. Dat is de basis van ons koor, dat tijdens optredens wil uitstralen: God heeft je lief!

We repeteren van 20.00-22.00 uur in de Noorderkerk aan de Thorbeckegracht 37 in Zwolle.

Van harte welkom!

Kan je de 14e nou niet, maar ben je wel geinteresseerd dan ben je natuurlijk van harte welkom op een van onze andere repetitieavonden!


Zomervakantie en start nieuwe seizoen
Maandag 22 juni is voor ons de laatste repetitie voor de zomervakantie, we hopen dan samen te zingen met de buitenpianist in Zwolle. We sluiten daarna ons seizoen af met een koorweekend in Dalfsen!
Op maandag 10 augustus beginnen de de repetities weer en op zondag 16 augustus hebben we al het eerste optreden van het nieuwe seizoen (zie ook agenda). Op maandag 7 september hebben we onze Algemene Ledenvergadering. En op maandag 14 september houden we een open repetitieavond voor potentiele nieuwe leden. Uiteraard ook van harte welkom om op een andere repetitieavond mee te kijken. Zoals je ziet, hebben wij nu alweer zin in het nieuwe seizoen! Maar eerst nog een aantal leuke koordagen in dit seizoen en dan natuurlijk... vakantie!
In de zomervakantie kan je ons trouwens ook treffen! Op woensdag 15 juli staan wij met onze 'rommel' op de Blauwvingermarkt in Zwolle om wat geld te verdienen voor onze vereniging. (Update: de rommelmarkt is geannuleerd)

Alle genoemde data staan uiteraard ook in onze 'agenda'.

Er staan weer leuke optredens in de planning!
Bijvoorbeeld op zaterdag 25 april 2015 tijdens het nationale evenement Lang Leve de Club in het Wezenlandenpark in Zwolle en op zaterdag 6 juni 2015 tijdens Zwolle  Unlimited in de Week van de Amateurkunst.
We hopen je te zien bij een van onze optredens! Zie onze agenda voor meer informatie.

Nog steeds plek voor nieuwe leden!
Kon jij op 26 januari niet op onze open repetitie avond aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd of zingen bij Testimony iets voor jou is, kom dan vooral eens langs op een van onze repetitieavonden! We repeteren elke maandagavond (m.u.v. van vakantie- en feestdagen) van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Noorderkerk in Zwolle. Van harte welkom!
Heb je nog vragen of wil je laten weten dat je binnenkort komt, stuur dan een mailtje naar gospelkoortestimony@gmail.com.

Open repetitie 26 januari 2015
Testimony heeft plek voor nieuwe leden, daarom houden wij een open repetitie op maandag 26 januari 2015! Alten, sopranen, maar vooral ook bassen en tenoren in de leeftijd van 16 tot 40 jaar van harte welkom! Zie voor meer info onderstaande flyer en bezoek ook eens onze facebookpagina www.facebook.com/GospelkoorTestimony


CONCERT 8 NOVEMBER 2014 IN ZWOLLE

Because I’m happy...

We hopen u te mogen verwelkomen bij ons concert! Heeft u vragen of wilt u tickets bestellen? Mail dan naar concertkaartentestimony@gmail.com. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag of een bevestiging van uw bestelling met informatie over de betaalwijze. Vermeld bij het bestellen van tickets uw naam en het aantal tickets dat u wilt voor volwassenen (7 euro) en/of kinderen t/m 12 jaar (gratis).
Kaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar.

Tot 8 november!

Laat weten dat je erbij bent via: www.facebook.com/events/951775558169950/


Open repetitie avond!! 

Houd je van God en van zingen, kom dan samen met ons, Gods naam groot maken!
Een eenheid vormen, omzien naar elkaar, elkaar tot steun zijn en plezier hebben. Dat is de basis van ons koor dat tijdens optredens wil uitstralen: God heeft je lief!

Wanneer: Maandagavond 8 september 2014 van 20-22 uur

Waar: Noorderkerk Thorbeckegracht 37 Zwolle

Wie: Alten, Bassen en Tenoren van 16-40 jaar

Like ons         : www.facebook.com/GospelkoorTestimony

Contact ons  : www.testimony.nlCopyright Testimony 2013